PSG julkaisi toukokuussa Kylian Mbappén kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Monet yllättyivät, kun Mbappé päätti lopulta jäädä Pariisiin, sillä etenkin madridilaismediassa vakuuteltiin vuoden ajan, miten Mbappé siirtyisi satavarmasti vapaana agenttina Real Madridiin.

Marca haastatteli PSG:n puheenjohtajana tunnettua Nasser Al-Khelaïfia. Al-Khelaïfi kertoi, miksi Mbappé päätti jäädä PSG:hen.

– Kunnioitan todella paljon Real Madridia seurana. Se on suuri seura, mutta Mbappé ei suinkaan tehnyt jatkosopimusta rahan vuoksi. Aloitetaan siitä. Real Madridin tarjous oli taloudellisesti parempi kuin meidän. Hän on meidän pelaaja. Mbappé herätti kiinnostusta myös Englannissa, ja hänellä oli muitakin vaihtoehtoja Real Madridin lisäksi, mutta Mbappé päätti jäädä PSG:hen.

Puheenjohtajan mukaan Mbappé oli kiinnostunut vain PSG:n urheilullisesta projektista.

– Emme puhuneet Mbappén tai hänen perheensä kanssa rahasta kuin vasta loppumetreillä. Mbappé oli ennen kaikkea kiinnostunut projektistamme, jalkapallosta ja urheilullisuudesta. Hän on pariisilainen ja ranskalainen, ja halusi jäädä tänne edustamaan kaupunkiaan ja maataan. Mbappén kaltaisille pelaajille raha ei ole tärkeintä. He haluavat voittaa ja haluavat myös laadukkaan urheilullisen projektin.

Real Madrid, Barcelona ja Juventus ovat edelleen kolmistaan mukana Superliigassa. Kaikki muut yhdeksän seuraa jättivät Superliigan reilu vuosi sitten vain kaksi päivää sen julkistamisen jälkeen.

Al-Khelaïfia kummastuttaa se, miten paljon Real Madrid juhli Mestarien liigan voittoa, vaikkei Superliigan vuoksi haluaisi todellisuudessa edes pelata koko kilpailua.

– Minulle Superliiga on jo kuollut. On outoa, että vaikka Real Madrid voitti Mestarien liigan ansaitusti ja he juhlivat sitä viikon ajan, niin silti he eivät halua edes pelata Mestarien liigassa. Jos et ole tyytyväinen Mestarien liigaan, ei siihen tarvitse osallistua. Mestarien liiga on kaikkien mielestä maailman paras kilpailu. En tiedä, miksi espanjalaiset jalkapallokannattajat ovat sitä vastaan, mutta minulle Superliiga on kuollut.