Barcelonalla on edessään melkoinen ongelma Neton kanssa.

Sportin mukaan maalivahti ilmoitti alkuviikosta Barcelonalle päättäneensä jäädä seuraan ensi kaudeksi.

Neton sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Hän ei kuulu Xavin suunnitelmiin ja Barcelona haluaa päästä hänestä kesällä eroon, mutta Neto ei suostu jättämään seuraa.

Barcelonan seurajohto ei osannut odottaa Neton päättävän jäädä seuraan. Seurajohto piti Neton lähtöä itsestäänselvyytenä, mutta toisin kävi. Myös Neton edustajat yllättyivät maalivahdin päätöksestä, sillä hän on saanut tarjouksia muun muassa Serie A:sta.

Sportin mukaan Barcelona saattaa purkaa Neton sopimuksen, eli maksaa maalivahdille ensi kauden palkan, jotta hän poistuu seurasta jo tänä kesänä. Lehden mukaan Neton palkka on aivan liian suuri verrattaessa seuran vaikeaan taloustilanteeseen.

32-vuotias Neto pelasi päättyneellä kaudella kolmessa sarjaottelussa.