Yksi Barcelonan isoista siirtokohteista tälle kesälle on Leeds-laituri Raphinha. Brasilialaisen liikahdusta Kataloniaan on pidetty jo selvänä asiana, mutta kuten hyvin lähimenneisyydestäkin tiedetään, vain varma on varmaa.

Valioliigapaikkansa säilyttämisen vasta kauden viime metreillä varmistanut englantilaisseura haluaa tähdestään tietojen mukaan 50 miljoonaa euroa, mutta Barcelona ei ole valmis tällaista summaa pulittamaan. Tiettävästi tarjous liikkuu 10 miljoonaa alemmassa määrässä. Maanantaina levisi muiden muassa Goal Espanalle työskentelevän Adrià Soldevilan kautta tieto toisen seuran tekemästä, mittavasta tarjouksesta. Arvelujen mukaan kyseinen seura on Arsenal, ja 25-vuotias olisikin suuntaamassa Pohjois-Lontooseen.

Sport kertoo ratkaisun asiassa olevan käsillä, ja ratkaisevien neuvotteluiden tapahtuvan tänään maanantaina. Barcelonan toive on saada asia valmiiksi mahdollisimman pian, juuri välttääkseen muiden seurojen väliin tulon. Leedsin puolestaan kerrotaan miettivän Raphinhan korvaajaksi Adama Traoréta, jonka laina Barcelonassa tuli kauden jälkeen päätökseensä.