Luuk de Jong pelasi päättyneen kauden Sevillasta lainalla Barcelonassa.

De Jong jäi etenkin Xavin alaisuudessa hyvin pienelle vastuulle, mutta oli kentälle päästessään tehokas ja teki kauden aikana useita voittomaaleja. Barcelona ei halunnut jatkaa lainaa tai varsinkaan ostaa pelaajaa itselleen, joten de Jong palaa heinäkuussa Sevillan harjoituskaudelle.

31-vuotiaan de Jongin sopimus Sevillan kanssa päättyy vuoden päästä, mutta hän ei kuulu Julen Lopeteguin suunnitelmiin ja Sevilla yrittää siten myydä hyökkääjän tänä kesänä.

Marcan mukaan meksikolainen Deportivo Toluca on hyvin kiinnostunut de Jongista ja teki jo Sevillalle viiden miljoonan euron tarjouksen. Sevilla myisi hänet mielellään viidellä miljoonalla eurolla, mutta de Jong haluaa jäädä Eurooppaan.

Hyökkääjän entinen seura PSV olisi halukas hankkimaan hänet, mutta ei suostu maksamaan viittä miljoonaa euroa. Siten de Jongin tulevaisuus on edelleen täysin auki. Selvää on kuitenkin se, ettei hän pelaa ensi kaudella Sevillassa.