Italialaislehti Corriere dello Sport kertoo, että Serie A -jätti Juventus valmistautuu myymään isokokoisen topparinsa Matthijs de Ligtin. Juventus on kyllä tarjonnut hollantilaiselle vuoteen 2026 ulottuvaa jatkosopimusta, mutta koska De Ligt ei ole jatkodiiliin vielä toivotulla tavalla reagoinut, suunnittelee Juve hänen laittamistaan markkinoille.

Saman lehden mukaan yksi mahdollisista ostajaehdokkaista voisi olla Barcelona. Huhu ei sinänsä yllätä, sillä Barca tavoitteli De Ligtiä tosissaan vuonna 2019, kun tämä oli juuri pelannut loistokauden Ajaxissa. De Ligt päätyi kuitenkin Juventukseen, samalla kun Barca värväsi toisen Ajax-kasvatin Frenkie de Jongin.

Barcelona etsii parhaillaan uutta laadukasta keskuspuolustajaa. Tapetilla ovat olleet muun muassa Jules Koundén ja Kalidou Koulibalyn nimet, ja nyt siis uutena Matthijs De Ligt. Juventuksen arvellaan kuitenkin pyytävän 22-vuotiaasta topparista jopa 85 miljoonan euron siirtokorvausta, ja sellainen hintalappu olisi Barcelonalle todennäköisesti liikaa.

Vaikka De Ligt ei ole Juventuksessa aivan korkeisiin odotuksiin vastannut, on hänen kintereillään Barcelonan lisäksi muitakin huippuseuroja. Corriere dello Sport listaa tällaisiksi Chelsean, Liverpoolin, Manchester Unitedin ja PSG:n.

Lähde: Sport