Pitkät sopimukset ovat nykypäivänä monelle seuralle elinehto, jotta tärkeät pelaajat saataisiin sitoutettua seuraan, ja jotta seurat saisivat pelaajistaan siirtokorvauksen. La Ligasta pudonnut Levante teki kuitenkin poikkeuksellisen pitkän sopimuksen Pepelun kanssa.

Pepelu, 23, pelasi viime kaudella La Ligassa 29 ottelua Levanten keskikentällä. Vastuuta tuli paljon ja mies ehdottomasti kuuluu joukkueen avainpelaajiin. Ei siis ihme, että Levante halusi pitää tiukasti kiinni pelaajastaan.

Pitkät sopimukset ovat yleensä nykyjalkapallossa tarkoittaneet neljästä kuuteen vuotta, mutta Levante repäisi kerralla oikein kunnolla.

Seura ja pelaaja solmivat peräti kymmenen vuoden jatkosopimuksen. Sopimus on voimassa aina vuoteen 2032 saakka. Pepelu on sopimuksen päättyessä 33-vuotias.

Espanjassa on toki nähty aiemminkin pitkiä sopimuksia. Lionel Messi teki Barcelonan kanssa vuonna 2005 yhdeksän vuoden sopimuksen. Athleticia edustava Iñaki Williams allekirjoitti seuran kanssa yhdeksän vuoden sopimuksen vuonna 2019.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.