Madridilaislehti AS kirjoittaa, että Getafe havittelee hyökkäykseensä ensi kaudeksi hyökkääjää Real Madridista. Kyseessä ei ole Gareth Bale, jonka agentti on mediatietojen mukaan suojattiaan Getafelle tarjonnut, vaan Mariano Díaz.

Getafe ei usko, että se pystyisi pitämään kiinni AS Romasta tällä kaudella seurassa lainalla pelanneesta Borja Mayoralista. Real Madridin sille tarjoama Luka Jovic ei puolestaan Getafen seurajohtoa kiinnosta. Getafe haluaa Marianon.

Getafe oli itse asiassa päässyt jo viime kesänä Marianon kanssa siirrosta alustavaan sopuun, ja nyt on uuden yrityksen aika. Real Madrid ei hyökkääjästä ehdoin tahdoin kiinni halua pitää, joten sana on viime kädessä Marianolla itsellään. Hänellä on Real Madridin kanssa sopimusta vielä yksi vuosi jäljellä. Useista loukkaantumisistakin kärsinyt Mariano pelasi päättyneellä kaudella Real Madridissa vain 11 ottelua. Niissä hän teki yhden ja syötti yhden maalin.

AS kertoo myös, että Getafeen on siirtymässä nelivuotisella sopimuksella Real Sociedadista 30-vuotias laitahyökkääjä Portu. Portu pelasi baskiseurassa tällä kaudella 37 La Liga -peliä, joissa syntyi yksi maali ja kaksi maalisyöttöä.

Lisäksi Getafe on päässyt sopuun henkilökohtaisista ehdoista maalivahti Fernando Pachecon kanssa. Pachecon toivotaan kilpailevan David Sorian kanssa ykkösvahdin paikasta. Neuvottelut Pachecon pelaajaoikeudet omistavan seuran Alavésin kanssa ovat kuitenkin vielä kesken. La Ligasta pudonnut Alavés haluaa saada maalivahdistaan mahdollisimman hyvän tuoton, ja Pachecoa tavoittelevat myös Espanyol ja Mallorca.