Edellisten MM-kisojen pronssimitalijoukkue Belgia antoi keskiviikkona myrskyvaroituksen muille, kun se kaatoi kotikentällään Puolan tylysti maalein 6-1. Belgia palasi siten hienosti jaloilleen Nations League avauksensa jälkeen. Siinä se hävisi naapurimaa Alankomaille 1-4.

Jälleen rikkonaisen kauden Real Madridissa pelannut Eden Hazard oli Belgian avauskokoonpanossa kapteeninnauha käsivarressaan. Hän pelasi kaikkiaan 66 minuuttia, uhkui taitoa ja itseluottamusta, pääsi muutamiin hyviin maalipaikkoihin ja syötti voittomaaliksi jääneen Kevin De Bruynen 2-1-maalin ennen vaihtoon tuloaan. Hazard oli ymmärrettävästikin tyytyväinen.

– Olen ainoa sanonut, että palaan entiselleni, kunhan saan peräkkäisiä otteluita ja minuutteja, Hazard sanoi RTL:n haastattelussa pelin jälkeen.

– Maalipaikkojakin minulla oli, mutta valitettavasti en onnistunut niissä. Ehkä ensi kerralla.

31-vuotiaan Hazardin sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2024. Päättyneellä kaudella hän pelasi Madridissa kaikissa kilpailuissa 23 ottelua (903 minuuttia), joissa tehotilastoon kirjattiin yksi maali ja kaksi maalisyöttöä. Täysiä 90-minuuttisia Hazard pelasi vain yhden.

Lähde: AS