Espanja haki Sveitsistä avausvoittonsa tämänkertaisessa Nations Leaguessa. Tunnelma ja tempo olivat hyviä Genevessä pelatussa ottelussa, jossa voittoon riitti vain yksi maali.

Se näki päivänvalon 13. minuutilla. Marcos Llorente syötti ja Pablo Sarabia ohjasi pallon maaliin. Tilanne tarkistettiin varmuuden vuoksi videolta, sillä Sarabia oli syöttöhetkellä aivan puolustuslinjan tasalla. Maali jäi kuitenkin voimaan, sillä Manuel Akanjin olkapää oli hitusen alempana. Sarabia on nyt tehnyt kahdeksan maalia 21 ottelussa, joten tahti on ollut varsin reipas.

Jos oli Espanja ensimmäisellä puoliajalla selkeästi niskan päällä, tasoittuivat puntit toisella jaksolla. Sveitsi haki ahnaasti tasoitusta, mutta Espanjan puolustus kesti loppuun saakka. Paras paikka Sveitsille aukesi 86. minuutilla, kun Espanjan maalivahti Unai Simón lähti maaliltaan kauas ulos rangaistusalueeltaan, eikä ehtinyt palloon. Breel Embolon roikotus meni kuitenkin selvästi ohi maalin.

Vielä pelin lopussa sveitsiläiset piirittivät vihaisina erotuomaria, sillä tämä vihelsi ottelun päättyneeksi juuri kun Sveitsi oli saamassa kulmapotkun.

Sveitsi on sopinut Espanjalle vastustajana erittäin hyvin, sillä Espanja ei ole hävinnyt sille kertaakaan, vaikka maat ovat kohdanneet A-maajoukkuetasolla 17 kertaa. Peleistä 13 on päättänyt Espanjan voittoon ja neljä tasapeliin.