Chelsea ei aio aktivoida Saúl Ñíguezin lainan 35 miljoonan euron osto-optiota. 27-vuotias keskikenttäpelaaja palaa Atlético Madridiin.

Saúl pohtii Madridissa uransa seuraavaa liikettä.

Saúl siirtyi Chelseaan viime kesänä koko kauden mittaisella lainasopimuksella. Espanjalainen teki 26 otteluun kaikki kilpailut mukaanlukien vain yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

Saúl ei ole vielä päättänyt, yrittääkö keskikenttäpelaaja tavoitella roolia Atléticosta. Espanjalainen on tehnyt tähän mennessä 340 otteluun seuran edustuksessa 43 maalia ja kerännyt 20 maalisyöttöä.

Saúl julkaisi Twitter-tilillään jäähyväisviestin Chelsealle. Viestissä espanjalainen kävi läpi Lontoossa kokemiaan vaikeuksia ja kiitti seuraa mahdollisuudesta.

– Asiat eivät alkaneet hyvin. Vietettyäni pitkän ajan kotona, kaikki ei ollut helppoa, Saúl kommentoi lainaansa Chelseassa jäähyväisviestissään lontoolaisseuralle.

– Kiitos että teitte tämän seuran entistä suuremmaksi. kiitos kannattajille minun tukemisesta vaikeiden aikojen läpi. Olen heille ikuisesti kiitollinen. Haluan myös kiittää henkilökuntaa mahdollisuudesta voittaa pokaaleja sinipaidoissa.

– Haluan ennenkaikkea kuitenkin kiittää joukkuetovereitani. Heillä on ollut tärkeä rooli estää minua romahtamasta. He auttoivat minua jatkamaan joukkueen tukemista ja pysymään päivittäin positiivisena.

Lähde: Chelsean tiedote