Mauricio Pochettino on valmentanut PSG:tä puolentoista vuoden ajan.

Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta Pochettinon on määrä saada potkut tuota pikaa pariisilaisseurasta.

Katalonialainen TV3 haastatteli Pochettinoa. Pelaaja- ja valmentajaurallaan Espanyolia yli kymmenen vuoden ajan edustanut Pochettino ei valmenna koskaan Barcelonaa. Hänet on usein yhdistetty Barcelonaan, mutta luotsi ei Espanyol-taustansa vuoksi suostuisi katalaanijätin tarjoukseen.

– Tunnen Josep Maria Bartomeun vuosien takaa, sillä lapsemme olivat samassa koulussa. Hän ei ollut silloin vielä edes Barcelonan seurajohdossa. Tutustuin myös Ramón Planesiin (Barcelonan entinen urheilutoimenjohtaja). On normaalia, että minut on siten yhdistetty Barcelonan päävalmentajaksi, mutta se olisi ollut mahdotonta.

– Lapseni tai vaimoni eivät olisi päästäneet minua Barcelonan päävalmentajaksi. Minulla on niin vahvat tunnesiteet Espanyoliin, että se olisi mahdotonta. Barcelonalla on muutenkin varmasti ollut niin paljon seuralle tuttuja vaihtoehtoja valmentajakseen. En kuulu Barcelonan ideoihin. Olen perico (Espanyolin kannattaja).

Ousmane Dembélé on pian vapaa agentti. Hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa päättyy muutaman viikon päästä. Dembéléä on yhdistetty etenkin PSG:hen. Pochettino otti kantaa pelaajan tulevaisuuteen.

– Dembélé on ranskalainen pelaaja ja hän voi siirtyä mihin tahansa suurseuraan. Dembélé on pelaaja, joka on lyönyt itsensä läpi viimeistään tällä kaudella. Hän on hyvin laadukas pelaaja. PSG voi olla kiinnostunut pelaajasta, jolla on tuollaiset vahvuudet, mutta en sano, että olisimme hänen kintereillään.