Carlos Soler jättää Valencian tänä kesänä.

Valencian seurajohto on yhdessä joukkueen päävalmentajaksi myöhemmin tällä viikolla nimettävän Gennaro Gattuson kanssa päättänyt, että Soler myydään muihin maisemiin. Valencian on myytävä Soler ennen kesäkuun loppua saadakseen siirtosumman nykyiseen tilikauteensa.

Valencialaislehti Golsmedian mukaan Atlético on hyvin kiinnostunut Solerista ja on jo aloittanut siirtoneuvottelut Valencian kanssa. Valencia toivoo saavansa Solerista 25-30 miljoonaa euroa, mutta Atlético tiedostaa Valencian akuutit talousongelmat ja on tarjonnut pelaajasta 15 miljoonaa euroa.

Soler on näyttänyt Atlético-siirrolle vihreää valoa ja hän haluaa pelata Diego Simeonen alaisuudessa. Simeone on ollut Solerin kintereillä jo pitkään, ja on näillä näkymin saamassa Espanjan A-maajoukkuepelaajan alaisuuteensa.

Barcelona on ollut myös Solerin kintereillä, mutta Goalin Espanjan-toimituksen mukaan katalonialaisseura ei aio hankkia pelaajaa.

25-vuotas Soler on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Valenciassa.