Barcelonaan viime kesänä siirtyneen Memphis Depayn huimalle maalivireelle Hollannin maajoukkuepaidassa ei näy loppua.

28-vuotias Depay viimeisteli perjantaina kaksi maalia, kun Hollanti voitti Nations Leaguen avausottelussaan Belgian vieraissa peräti 4-1-lukemin.

Depay on pelannut Hollannin A-maajoukkuepaidassa nyt 78 ottelua ja tehnyt niissä peräti 41 maalia. Perjantai-iltana syntyivät maalit numero 40 ja 41, joiden myötä Depay nousi Hollannin kaikkien aikojen maalintekijätilastossa kolmanneksi ohi Barca-legenda Patrick Kluivertin (79 ottelua, 40 maalia).

Mikäli Depay jatkaa hurjaa maalivirettään, tulee hän lähivuosina nousemaan Hollannin maajoukkueen kaikkien aikojen eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi. Listan ykkössijaa pitää tällä hetkellä hallussaan Robin van Persie, joka teki maajoukkueurallaan 50 maalia. Listakakkosena on viime vuonna peliuransa päättänyt Klaas-Jan Huntelaar (42 maalia).