Gennaro Gattuso neuvottelee parhaillaan Singaporessa Peter Limin kanssa Valencian päävalmentajan pestistä, kertovat muun muassa valencialainen Golsmedia ja AS.

Lähteiden mukaan Valencian nykyinen päävalmentaja José Bordalás ei ole saanut minkäänlaista tietoa siitä, että hän saisi potkut tehtävästään. Bordalásin sopimus Valencian kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta luotsi on ollut hyvin pettynyt seurajohtoon ja antanut sen näkyä myös julkisuudessa.

Valencian omistaja Lim ei pidä liiemmin Bordalásista ja haluaa korvata hänet Gattusolla. Lim ja huippuagentti Jorge Mendes ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Mendes edustaa Gattusoa ja ehdotti Limille italialaisluotsin pestaamista Valencian uudeksi päävalmentajaksi.

Valencian pitäisi tiettävästi maksaa Bordalásille noin 700 000 euroa, jos seura päättää antaa hänelle potkut. Bordalás saapui Valencian peräsimeen viime kesänä. Joukkueen pelaajamateriaali oli jälleen ennakko-odotuksiin nähden hyvin heikko, eikä Valencia selviytynyt europeleihin.