Atlético Madridinkin taloutta ovat koetelleet koronakausien tuomat yleisötulojen menetykset. Seura valmistautuu varmasti myymään joitain pelaajiaan, jotta kassaan saataisiin täytettä.

Hyvä uutinen on, että Atléticon pelaajia kohtaan osoitetaan runsaasti kiinnostusta. AS kertoo, että Serie A:n kärkiseuroissa havitellaan kahtakin päättyneen kauden tärkeimpiin kuuluneita pelaajia.

Yannick Carrascoa havittelee mahdollisesti Serie A -mestari AC Milan, mikäli seura myy Rafael Leãon Real Madridiin. 28-vuotiaan Carrascon sopimuksessa on verrattain edullinen 60 miljoonan euron ulosostopykälä, joka ei ole Milanille mikään ongelma, jos Real Madrid ostaa Rafael Leãon.

Carrasco oli tällä kaudella Atléticon ehdottomia luottopelaajia terveenä ollessaan, ja kantoikin vastuunsa hyvin. Hän viihtyy Atléticossa hyvin, ja sekä seura että päävalmentaja Diego Simeone arvostavat belgialaisen osaamista. Carrasco olisi todennäköisesti ensi kaudellakin Simeonen papereissa avauskokoonpanon mies, mutta kuten sanottua, ulosostohinta ei mahdottoman korkea ole – ja Atléticolle kelpaa raha.

Myös Carrascon ikätoveri, argentiinalainen keskikentän pohjapelaaja Rodrigo de Paul kuului päättyneellä kaudella Atléticon luottomiehiin. Alkukausi oli ehkä hieman hankala, mutta De Paul paransi koko ajan kauden loppua kohti.

AS:n mukaan De Paulin haluaisi joukkueeseensa Konferenssiliigan voittoa juhlineen AS Roman valmentaja José Mourinho. Roman konkari Henrikh Mkhitarjan on siirtymässä Interiin, ja Mourinho tarvitsee hänelle korvaajan. Argentiinan maajoukkuemies De Paul olisi rooliin ihanteellinen, ja Mourinho onkin pyytänyt hänen hankintaansa Roman pääjohtajalta Tiago Pintolta. Roman lisäksi myös Napoli ja Inter ovat De Paulista kiinnostuneita.

Helpolla tai halvalla Atlético ei silti De Paulista luovu. Hänellä on sopimusta vuoteen 2026, ja Atlético maksoi hänestä vuosi sitten 40 miljoonaa euroa. Italiassa De Paulin taidot tunnetaan joka tapauksessa jo hyvin, sillä hän pelasi Serie A:ta Udinesessa vuosina 2016-2021.

Lähde: AS