Leedsin ja Brasilian A-maajoukkueen laitahyökkääjä Raphinha on yksi Barcelonan tämän kesän siirtokohteista.

Raphinha, 25, on yhdistetty voimakkaasti Barcelonaan jo kuukausien ajan ja siirtoa pidetään hyvin todennäköisenä. Esimerkiksi jalkapallosivusto Transfermarkt arvioi, että siirto toteutuu 75 prosentin todennäköisyydellä.

Raphinhan isä Raphael Belolli kommentoi poikansa tilannetta tällä viikolla Mundo Deportivolle.

– Mahdollisuuksia on, mutta nämä mahdollisuudet koskevat kolmea osapuolta. Kiinnostunut seura, nykyinen seura ja pelaaja. Hän [Raphinha] suhtautuu tilanteeseensa rauhallisesti, ja kuten kaikki tietävät, mahdollisuudet eivät ole vain hänestä kiinni. Se, mikä on jo tiedossa on uutisissa, minulla ei ole siihen mitään lisättävää, Belolli sanoi.

Raphinhan arvellaan maksavan noin 55 miljoonaa euroa. Se on korkea siirtosumma Barcelonan tilanteeseen nähden ja on selvää, että siirto on riippuvainen Ousmane Dembélen tulevaisuudesta.

Jos ranskalaishyökkääjä allekirjoittaa uuden sopimuksen Barcelonan kanssa, Raphinhan hankinnalle voidaan heittää hyvästit, mutta jos Dembélé lähtee seurasta pyrkii Barcelona hankkimaan brassitähden hänen tilalleen.