David Alaba siirtyi vuosi sitten vapaana agenttina Real Madridiin. Alaban sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyi, eikä hän suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen.

Alaba voitti viikonloppuna Real Madridin kanssa Mestarien liigan. Lisäksi hänet kruunattiin La Ligan mestariksi.

Bayern Münchenin entinen puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge otti kantaa Alaban lähtöön Bildin haastattelussa.

– Olen hyvin pahoillani Davidin lähdöstä ja pyydän anteeksi sitä kannattajilta. Alaba oli puolustuksemme johtaja ja pelasi uskomattoman kauden Hans-Dieter Flickin alaisuudessa, kun voitimme Mestarien liigan. Hänen lähtönsä näkyy paljon Bayernissa. Olen rehellisesti sanottuna pettynyt Alaban lähtöön.

Toni Kroos siirtyi Bayernista Real Madridiin kesällä 2014. Real Madrid maksoi hänestä vain noin 25 miljoonaa euroa. Rummeniggen mukaan Bayern joutui luopumaan Kroosista hänen agenttinsa vaatimuksien vuoksi.

– Kroosin agentti vaati liikaa Bayernilta. Niin paljon, ettemme pystyneet suostumaan siihen. Saimme hänestä siirtosumman, ja mielestämme Kroosin lähtö ei johtunut siitä, että olisimme hoitaneet asiat huonosti. Kroosin saavutuksista on turha väitellä. Hänen saavutukset ovat uskomattomat. Se on selvää. Toki siihen vaikuttaa sekin, että hän pelaa pokaaleja voittavassa huippuseurassa.