Real Madrid ja Liverpool iskevät lauantai-iltana yhteen Mestarien liigan finaalissa. Finaali käynnistyy klo 22.00.

Pääosin valmentajille ja valmentamisesta kiinnostuneille järjestetyn AK Coaches’ World -tapahtuman vieraana ollut Vicente del Bosque otti kantaa illan finaaliin. Del Bosque voitti Espanjan A-maajoukkueen peräsimessä Euroopan- ja maailmanmestaruudet. Lisäksi del Bosque voitti Real Madridin päävalmentajana kahdesti La Ligan ja kahdesti Mestarien liigan.

– Yksittäinen ottelu, etenkin finaali, voi kääntyä suuntaan tai toiseen täysin odottamattomalla tavalla. Molemmat seurat ovat edenneet ansaitusti finaaliin. Kummallakin on kasassa loistavat joukkueet. Real Madrid on pelannut pudotuspeleissä uskomattomia ja tunteikkaita ottelupareja. Real Madrid on ansaitusti finaalissa.

Del Bosque kehui vuolaasti Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottia.

– Ancelotti edustaa täydellisesti sitä, millaisen valmentajan pitääkin olla. Hän edustaa todella hyvin Real Madridia. Hän on melkein koko seuran virallinen äänitorvi. Ei ainoastaan urheilullisen puolen, vaan koko seuran. Ja hän suoriutuu siitä äärimmäisen hyvin. Mielestäni Ancelotti on malliesimerkki huippuvalmentajasta.

Upealla pelaajaurallaan neljän vuoden ajan Real Madridia edustanut Kaká toivoo entisen seuransa voittavan Mestarien liigan finaaliin.

– Madridistana toivon Real Madridin voittavan finaalin. Luvassa on uskomaton finaali. Liverpool on pelannut loistavan kauden. He hävisivät niukasti Valioliigan mestaruustaistelun, mutta siitä huolimatta he pelaavat upeaa kautta ja on jälleen Mestarien liigan finaalissa. Real Madrid voitti La Ligan ja pääsi uskomattomalla tavalla Mestarien liigan finaaliin. Luvassa on hyvin mielenkiintoinen ottelu. On myös muistettava, mitä tapahtui neljä vuotta sitten Real Madridin ja Liverpoolin välisessä finaalissa. Haluan Real Madridin voittavan, Kaká vakuutti.