Real Madrid ja Liverpool kohtaavat toisensa Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.00.

PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino on ollut muutaman kerran lähellä siirtyä Real Madridin peräsimeen, mutta lopulta hän ei ole ollut saatavilla tai madridilaisseura on päätynyt muihin vaihtoehtoihin.

Pochettino kertoi Marcan haastattelussa erityisestä suhteestaan Real Madridiin. Pochettino toivoo Real Madridin voittavan finaalin.

– On selvää, että sydämeni on enemmän valkoinen kuin punainen. Tunteeni Real Madridia kohtaan syntyivät vuonna 1994, kun siirryin Espanyoliin. Olin onnekas, sillä José Antonio Camacho (Real Madridin seuralegenda) valmensi minua Espanyolissa. Hän siirsi minulle sen rakkauden Real Madridia kohtaan. En ole pelaajana tai valmentajana voinut edustaa Real Madridia, mutta on selvää, kumpaa kannatan finaalissa.

– En tiedä, onko Real Madrid ennakkosuosikki. Real Madrid on hävinnyt tällä kaudella Mestarien liigassa neljä ottelua, mutta heillä on ollut paljon vaikeampia vastustajia kuin Liverpoolilla ja se voisi viitata siihen, että Real Madrid olisi suosikki. Liverpool on silti loistava joukkue, jolla on valmentaja, jota kunnioitan paljon. Real Madridilla on enemmän pokaaleja Mestarien liigassa ja he ovat edenneet useammin finaaleihin. Heillä on historiallisesti etulyöntiasema.