Gareth Bale on lauantai-iltana viimeistä kertaa Real Madridin kokoonpanossa, kun madridilaisseura kohtaa Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa. Ottelu pelataan Pariisissa ja se käynnistyy klo 22.00.

Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuussa. Osapuolet eivät allekirjoita jatkosopimusta.

Bale on tiettävästi hyvin tyytyväinen elämäänsä Madridissa ja jäisi mielellään kaupunkiin. SER:n saamien tietojen mukaan Balen agentti Jonathan Barnett tapasi Atléticon urheilutoimenjohtaja Andrea Bertan ja tarjosi asiakastaan Atléticolle. Berta kieltäytyi kauniisti tarjouksesta. SER:n mukaan on hyvin mahdollista, että Bale jää ammattilaisuransa jälkeen asumaan Madridiin.

32-vuotias Bale siirtyi Tottenhamista Real Madridiin noin sadalla miljoonalla eurolla kesällä 2013.

Marcan mukaan myös Ángel Di Maríaa tarjottiin Atléticolle, mutta Atlético kieltäytyi siitäkin. Di María jää vapaaksi agentiksi, sillä hän ei tehnyt jatkosopimusta PSG:n kanssa. Di María siirtynee ensi kaudeksi Juventuksen riveihin.