Real Madrid ja Liverpool iskevät lauantai-iltana yhteen Mestarien liigan finaalissa.

Real Madridin seuralegenda Iker Casillas käväisi The Players Tribunen haastattelussa. Casillasin mielestä finaalissa virheiden välttäminen nousee arvoon arvaamattomaan.

– Real Madrid ja Liverpool ovat kaksi maailman parasta joukkuetta ja ansaitsevat olla finaalissa. Kumpikaan ei voi omia vahvuuksiaan käyttäen tehdä virheitä. Avainasemassa on juuri se, eli virheiden välttäminen. On oltava käytännöllisiä ja järkeviä, Casillas totesi.

Casillasin mukaan Karim Benzeman kuuluu voittaa Ballon d’Or, jos Real Madrid voittaa lauantain finaalin.

– Hän on uskomattomassa iskussa. Olen aina pitänyt hänestä pelaajana, mutta pitää paikkansa, että hän on ollut Cristiano Ronaldon, Ángel Di Marían, Kakán ja Gareth Balen varjossa. Nyt hän on ottanut vastuun itselleen ja häneltä puuttuu ainoastaan Mestarien liigan voittaminen kapteenina. Jos hän nostaa kapteenina Mestarien liigan pokaalin ilmaan, on minulle päivänselvää, että hän voittaa Ballon d’Orin. Vinícius ja Rodrygo ovat ottaneet askeleen eteenpäin, koska he pelaavat Benzeman kanssa. Heillä on upea yhteys kentällä Benzeman kanssa.

Casillasin mielestä Thibaut Courtois on tällä hetkellä maailman paras maalivahti.

– Kukaan ei voi kiistellä siitä. Mietin samaa Benzemastakin hänen pelipaikallaan. Courtois ansaitsee voittaa Mestarien liigan. Hän ansaitsee sen, sillä hän oli fundamentaalinen finaalipaikan saavuttamisen suhteen. Olen ylpeä siitä, että nuoruudessaan Courtois inspiroitui torjunnoistani ja katsoi videoitani. Nyt nuorukaiset inspiroituvat Courtois’ta.