Piskuinen madridilaisseura Getafe CF on tiedottanut keskiviikkona tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen valmentajansa Quique Sánchez Floresin kanssa. Näin Sánchez Flores, jonka vanha sopimus päättyi tähän kauteen, jatkaa alustavasti Getafessa kesään 2024.

Pelaajana lähinnä Real Madridia ja Valenciaa edustanut Sánchez Flores aloitti valmentajauransa Real Madridin junioreissa, mutta ensimmäisen pestinsä aikuisten tasolla hän otti vastaan Getafessa valmentaessaan joukkuetta kaudella 2004-2005. Sen jälkeen hän ohjeisti muun muassa Valenciaa, Benficaa ja Atlético Madridia, kunnes palasi Getafeen tammikuussa 2015. Tuolloin pesti kesti tosin alle kaksi kuukautta.

Hoidettuaan välillä muun muassa Espanyolin ja Watfordin valmentajan tointa Sánchez Flores palasi kolmannelle rupeamalleen Getafeen viime lokakuussa. Tehtävä näytti tuolloin tukalalta, sillä Getafe oli sarjajumbona saatuaan kahdeksasta ensimmäisestä pelistään vain yhden pisteen. Sánchez Flores kuitenkin luotsasi joukkueen kuiville, ja Getafe varmisti sarjapaikkansa La Ligan toiseksi viimeisellä kierroksella.

Automaattista jatkopykälää syksyllä solmitussa sopimuksessa ei ollut, mutta nyt osapuolet ovat päässeet yhteistyön jatkamisesta sopuun.

Lähteet: Getafen kotisivut ja AS