Villarreal saattaa menettää joukkueen kirkkaimpiin tähtipelaajiin lukeutuvan Pau Torresin kesän siirtoikkunan aikana.

Torres, 25, oli jo viime kesänä useamman suurseuran ostoslistalla, mutta espanjalaistoppari päätti jäädä Mestarien liigassa mukana olleeseen Villarrealiin. Ensi kaudella Villarreal pelaa Konferenssiliigaa, joten Torresin lähtö on nyt huomattavasti todennäköisempää kuin viime vuonna.

Marcan mukaan Manchester United olisi valmis maksamaan Torresista kesällä peräti 50 miljoonan euron siirtokorvauksen. United-leirissä koetaan, että hyvänä pallollisena topparina tunnettu Torres on juuri oikeanlainen palanen seuran tuoreen managerin Erik ten Hagin sapluunaan.

Villarrealin pelaajistosta kuumia nimiä siirtomarkkinoilla ovat myös hyökkääjä Arnaut Danjuma sekä laitapuolustaja Pervis Estupiñán.