PSG tiedotti lauantaina tehneensä kolmivuotisen jatkosopimuksen Kylian Mbappén kanssa.

Mbappén jatkosopimus PSG:n kanssa oli suorastaan valtava takaisku Real Madridille. Real Madrid oli ollut Mbappén kintereillä vuosikausia. Edellisen kerran Mbappé hylkäsi Real Madridin tarjouksen kesällä 2017.

Real Madrid oli käytännössä rakentanut seuraavan urheilullisen projektinsa pitkälti Mbappén harteille, mutta lopulta hän päätti jäädä Pariisiin.

Marcan mukaan Real Madridin seurajohto on hyvin pettynyt Mbappén ratkaisuun. Mbappé ilmoitti Florentino Pérezille lauantaina puhelimitse päätöksestään jäädä PSG:hen. Pérez toivotti Mbappélle onnea tulevaisuutta varten.

Real Madrid osasi odottaa aiemmin tällä viikolla, että Mbappén hankinnassa olisi jonkinlaisia ongelmia, sillä lehden mukaan Mbappé ei enää vastannut seuran puheluihin.