Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on solminut seuran kanssa kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen. Sopimus julkistettiin lauantaina PSG:n ja Metzin välisen ottelun yhteydessä.

Mbappén, 23, edellinen diili oli päättymässä tähän kauteen, ja hänen odotettin pitkään siirtyvän Real Madridiin, joka yritti hankkia hänet jo viime kesänä.

Ranskan kanssa vuoden 2018 maailmanmestaruuden voittanut Mbappé valittiin tällä kaudella Ligue 1:n parhaaksi pelaajaksi kolmatta kertaa urallaan.

Kaikkiaan Mbappé on pelannut PSG:ssä 216 ottelua tehden niissä yhteensä 168 maalia ja syöttäen 87.

– Haluan ilmoittaa, että olen päättänyt jatkaa sopimustani Paris Saint-Germainissa, ja olen tietysti iloinen. Olen vakuuttunut siitä, että täällä voin jatkaa kasvuani seurassa, joka tarjoaa kaiken tarvittavan korkeimman tason suorituksiin. Olen myös iloinen voidessani jatkaa pelaamista Ranskassa, maassa, jossa olen syntynyt, kasvanut ja tehnyt nimeni, kommentoi Mbappé PSG:n tiedotteessa.

– Haluan kiittää puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifia luottamuksesta, ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä. Haluan myös kiittää kaikkia Paris Saint-Germainin kannattajia sekä Ranskassa että ympäri maailmaa heidän tuestaan erityisesti viime kuukausina. Yhdessä, rinta rinnan ja kunnianhimoisesti, teemme taikaa Pariisissa.

– Kylianin sitoutuminen PSG:hen on uskomaton virstanpylväs seuramme historiassa ja hieno hetki faneillemme ympäri maailmaa, kommentoi Al-Khelaifi.

– Siitä päivästä lähtien, kun Kylian liittyi perheeseemme, hän on saavuttanut ikänsä ylittävää suuruutta jokaisella tasolla. Sitoutuessaan PSG:hen hän on seuramme tulevaisuuden perusta sekä kentällä että sen ulkopuolella.

– Olen uskomattoman ylpeä ja erittäin onnellinen – Kylianin, faniemme ja koko PSG-perheemme puolesta maailmanlaajuisesti – että jatkamme upeaa matkaamme yhdessä. Faniemme ja seuramme kannalta tulevaisuutemme suurimmat luvut ovat edessä.