La Liga -kauden parhaalle maalivahdille jaettavan Zamora-palkinnon voittaja on ratkennut. Palkinto jaetaan kauden aikana vähiten maaleja päästäneelle maalivahdille.

Sevillan maalivahti Bono voitti uransa ensimmäisen Zamoran. Bono on pelannut tällä kaudella 31 ottelua La Ligassa ja päästänyt vain 24 maalia. Sevilla pelaa kauden viimeisen ottelunsa sunnuntaina, mutta Bonon ei odoteta pelaavan siinä, jotta Sevilla saa seurahistoriansa ensimmäisen Zamora-voittajan.

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois onnitteli Bonoa perjantai-iltana uransa ensimmäisestä Zamorasta. Kaksikko pelasi aikoinaan yhdessä Atléticon organisaatiossa. Courtois päästi 35 ottelussa 29 maalia.

– Haluan onnitella Bonoa. Hän on hyvä ystäväni. En usko hänen pelaavan sunnuntaina, joten haluan onnitella häntä Zamorasta, Courtois totesi Betis-ottelun jälkeen.

Courtois oli voittamassa Atléticon kanssa La Ligan mestaruutta kaudella 2013-14. Bono pääsi kyseisellä kaudella kahdeksan kertaa Atléticon kokoonpanoon La Ligassa, mutta ei missään vaiheessa debytoinut madridilaisseuran edustusjoukkueessa.