Barcelonan päävalmentaja Xavi on tiedottanut neljälle pelaajalleen, ettei heitä kaivata joukkueeseen ensi kaudeksi, kertoo Mundo Deportivo.

Lehden mukaan Xavi ilmoitti Riqui Puigille, Martin Braithwaitelle, Samuel Umtitille ja Óscar Minguezalle, etteivät he kuulu valmentajan ensi kauden suunnitelmiin. Yksikään pelaaja ei yllättynyt Xavin ilmoituksesta. Kukaan yllä mainitusta nelikosta ei ole saanut juurikaan peliaikaa Xavin alaisuudessa.

Braithwaite on herättänyt kiinnostusta Englannissa ja Italiassa. Mundo Deportivon mukaan hän siirtynee todennäköisesti Serie A:han.

Nelikon on määrä jättää Barcelona pysyvillä siirroilla.

Puig ja Mingueza ovat Barcelonan omia kasvatteja, mutta kaksikon taso ei ainakaan toistaiseksi riitä Barcelonan edustusjoukkueeseen. Kaksikko on jäänyt tällä kaudella olemattomalle vastuulle Xavin alaisuudessa.