Rayo Vallecano tiedotti torstaina tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentajansa Andoni Iraolan kanssa.

Iraolan edellinen sopimus olisi päättynyt kesäkuussa. Valmentajan tulevaisuus oli pitkään tapetilla, sillä muun muassa Athleticin kerrottiin olleen entisen pelaajansa kintereillä, mutta lopulta Iraola päätti jäädä madridilaisseuraan.

Rayon kausi on sujunut ennakko-odotukset nähden hienosti, vaikka kevätkausi onkin ollut etenkin tuloksellisesti vaikea. Rayo varmisti sarjapaikkansa jo muutama viikko sitten. Syyskaudella se oli pitkään jopa Mestarien liigaan oikeuttavalla neljännellä sijalla.

Iraola nosti Rayon kuluvaksi kaudeksi La Ligaan. Seuran ainoa tavoite oli säilyttää sarjapaikka ja se onnistui hienosti.

Rayo Vallecano

@RayoVallecano
⚡ OFICIAL | Andoni Iraola será el entrenador del primer equipo del Rayo Vallecano en la temporada 2022-23.
#IraolaRayo23