Barcelona on Sport-lehden mukaan erittäin halukas hankkimaan Napolista toppari Kalidou Koulibalyn. Siirto vaatii kuitenkin järjestelyjä ja ennen kaikkea myyntejä.

Koulibaly on pelannut Napolissa kesästä 2014 saakka. Hän on noussut Euroopan topparieliittiin ja miehen perässä on vuodesta toiseen ollut kosolti seuroja, mutta mitään konkreettista ei ole tapahtunut. Koulibaly, 30, on tällä kaudella saanut jälleen paljon vastuuta Napolin alakerrassa. Serie A:ssa on tullut 26 ottelua ja Eurooppa-liigassa seitsemän.

Koulibalyn nykyinen sopimus Napolin kanssa kattaa enää ensi kauden, joten myös Napolissa joudutaan kesällä miettimään tarkkaan, mitä huipputopparinsa kanssa tehdään. Sportin mukaan Koulibaly voisi olla hankittavissa, sillä toppari ei ole kiinnostunut Napolin jatkosopimuksesta.

Napoli on halunnut Kouliblaysta 65 miljoonaa euroa, mutta sopimuksen kääntyessä viimeiselle vuodelle, seura saattaa olla pakkoraossa. Hinta voisi olla putoamassa puoleen. Kauppaan voisi sisältyä myös vähäiselle vastuulle Barçassa jäänyt Miralem Pjanic, josta Napoli on tiettävästi kiinnostunut. Pjanic on pelannut kuluvan kauden lainalla Besiktasissa.

Lehden mukaan Barcelonan ongelma on kuitenkin se, että seuran pitäisi päästä eroon Óscar Minguezasta, Clément Lenglet’stä sekä Samuel Umtitista ja heidän palkoistaan. Mingueza ei liene ongelma, mutta Lenglet ja Umtiti saattavat olla vaikeampia tapauksia saada myydyksi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

barcacentre

@barcacentre
Barça think they can get Koulibaly on a reasonable fee given he's out of control in 2023. But before even attempting the operation, they need to get rid of Lenglet and Umtiti. [sport]