Barcelona on tarjonnut Valencialle kolmea pelaajaa saadakseen vaihtokaupassa keskikenttäpelaaja Carlos Solerin ja laitapuolustaja José Gayàn, kertoo Mundo Deportivo.

Kataloniasjätin puheenjohtaja Joan Laporta tapasi Valencian puheenjohtajan Anil Murthyn tällä viikolla.

Solerin, 25, ja Gayàn, 26, hankkiminen yksin siirtokorvauksilla maksaisi tiettävästi noin 70 miljoonaa euroa, minkä vuoksi Laporta tarjosi Valencialle vaihdossa hyökkääjä Martin Braithwaitea, laitapuolustaja Sergiño Destiä ja keskikenttäpelaaja Riqui Puigia.

Vielä ei ole tiedossa, miten Valencia suhtautuu Barcelonan ehdotukseen.

Barcelona hankki Braithwaiten alkuvuonna 2020 maksamalla hänen 18 miljoonan euron ulosostoklausuulinsa Leganésille. Barça sai erikoisluvalla värvätä pelaajan siirtoikkunan ulkopuolella Ousmane Dembélén pitkäaikaisen loukkaantumisen takia. Alkukaudesta polvivammaa kuntouttanut Braithwaite, 30, ei ole pelannut kuluvalla sesongilla kuin viidessä ottelussa.

Dest, 21, siirtyi Barcelonaan toissa vuonna Ajaxista, mutta Yhdysvaltojen maajoukkuepakki ei ole onnistunut vakuuttamaan päävalmentaja Xavia osaamisestaan.

Barcelonan akatemiasta edustusjoukkueeseen noussut Puig, 22, debytoi ykkösmiehistössä jo joulukuussa 2018, mutta hänen tähtensä ei ole lähtenyt sen jälkeen odotetunlaiseen lentoon. Nuoremmat huippulupaukset ovat ajaneet ohi Puigista, joka on pelannut tällä kaudella vain reilut 500 minuuttia.