Barcelonan kautta on kaksi ottelua. Katalonit ovat varmistaneet Mestarien liigan paikan ensi kaudeksi, ja sijoittuvat La Ligassa hyvin suurella todennäköisyydellä kakkoseksi.

Barcelonan kannattajilla ei ole kauden kahdessa viimeisessä ottelussa juurikaan jännitettävää. Sen sijaan Valioliigan päätöskierrosten tapahtumissa riittää jännitettävää, sillä niillä saattaa olla vaikutusta Barcelonan ensi kauden joukkueeseen.

Leedsiä edustava Raphinha löytyy Barcelonan ostoslistalta, ja osapuolet ovat jo alkuvuodesta päässeet sopuun henkilökohtaisista ehdoista (viisivuotinen sopimus). Barcelona ei ole vielä neuvotellut siirrosta Leedsin kanssa, mutta aikoo tehdä sen kuluvan kauden päätyttyä.

Raphinha saattaa kuitenkin olla liian kallis pelaaja Barcelonalle, mikäli Leeds säilyttää sarjapaikkansa. Brasilian maajoukkuemiehen hintalappu on siinä tapauksessa vähintään 50 miljoonaa euroa, todennäköisesti paljon enemmänkin.

Mutta jos Leeds putoaa Valioliigasta, on Raphinha hyvin todennäköisesti Barcelonan pelaaja ensi kaudella. Brassitaiturin sopimukseen sisältyy optio, jonka myötä hän on saatavilla 25 miljoonan euron hintaan, mikäli Leeds valahtaa Englannin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, Mestaruussarjaan.

Leeds on tällä hetkellä viimeisellä putoajan paikalla, kun joukkueella on enää kaksi ottelua jäljellä. Burnley on Leedsin kanssa tasapisteissä, mutta maalieronsa turvin edellä. Everton on puolestaan kaksi pistettä edellä. Sekä Burnley että Everton ovat kuitenkin pelanneet yhden ottelun Leedsiä vähemmän.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Nothing has changed between Barça and Raphinha despite rumours. Talks on personal terms [five year deal] are more than advanced since February. 🇧🇷 #FCB

No talks with Leeds yet, matter of respect - and no 75m release clause. ⛔️

The only clause is for 25m in case of relegation.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Barcelona are in well advanced talks with Deco for Raphinha as summer target since one month, but the official negotiation with Leeds won’t start now - it will take some time. 🇧🇷 #FCB

Ajax winger Antony is highly rated but considered too expensive at current conditions.