Real Madrid on vahvistumassa merkittävästi ensi kaudeksi. Saksan maajoukkuetoppari Antonio Rüdigerin siirto Los Blancosiin on enää virallista vahvistusta vaille valmista, ja myös Kylian Mbappé liittyy hyvinkin todennäköisesti valkopaitoihin.

Rüdigerin sopimus Chelsean kanssa päättyy tähän kauteen, joten hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta. Sama pätee myös Mbappéen, jonka PSG-sopimus umpeutuu kesäkuussa.

Pelaaja-agentti Roberto de Fanti uskoo, että Real hankkii vielä kolmannenkin supertähden, jonka sopimus päättyy kuluvaan kauteen. Kyseessä on Paul Pogba, joka ei ole jatkamassa Manchester Unitedissa.

– Minä luulen, että Pogba haluaa muuttaa pois Englannista – pois valokeilasta ja seuraan, jossa hän voisi keskittyä sataprosenttisesti jalkapalloonsa. En olisi yllättynyt, mikäli Carlo Ancelotti nappaisi hänet Real Madridiin, de Fanti kirjoittaa Caught Offsiden kolumnissaan.

– Pogba ei ole vain nimekäs pelaaja, vaan hän on myös vapaa agentti. En täysin sulkisi pois paluuta Juventukseen sen vuoksi, kuinka avoin hän on aiemmin ollut nauttiessaan elämästä Torinossa, mutta minusta tuntuu, että Real Madrid voisi olla hänen seuraava seuransa.