Barcelona ja Celta iskivät yhteen tiistai-iltana Camp Noulla. Barcelona voitti ottelun 3-1.

Kummallakaan ei ollut ottelussa sen suurempaa panosta, sillä Barcelona oli jo varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa ja Celta on sen sijaan tukevasti keskikastissa. Barcelona toki kamppailee kakkossijasta päästäkseen ensi kauden Supercopaan.

Avauskokoonpanoon nimetty Memphis Depay vei Barcelonan johtoon puolen tunnin kohdalla. Ousmane Dembélé lähetti nappisyötön boksiin juosseelle Depaylle, joka iski pallon varmasti maaliin. 1-0.

Pierre-Emerick Aubameyang vastasi Barcelonan toisesta täysosumasta kymmenisen minuuttia myöhemmin. Celtan puolustaja Néstor Araújo epäonnistui purkuyrityksessään ja syötti pallon suoraan Aubameyangille, joka vei Barcelonan kahden maalin etumatkalle.

Aubameyangin toinen onnistuminen syntyi toisen jakson alussa ja se oli pitkälti identtinen Depayn maalin kanssa. Dembélé juoksee laidallaan, syöttää pallon boksiin ja Aubameyang iskee sen maaliin. 3-0.

Celta-legenda Iago Aspas toi joukkueensa kahden maalin päähän vain muutama minuutti Aubameyangin jälkimmäisen maalin jälkeen. Celta joutui vajaalle 55. minuutilla, kun Jeison Murillo sai punaisen kortin. Toppari ehti olla kentällä vain kymmenen minuuttia.

Tunnin kohdalla nähtiin ikävä välikohtaus, kun Ronald Araújo ja Gavi löivät päänsä yhteen pallontavoittelutilanteessa. Araújo nousi tilanteesta ylös, mutta lyyhistyi muutamaa sekuntia myöhemmin maahan ja lopulta ambulanssi vei hänet pois kentältä. Barcelona ei ole vielä tiedottanut Araújon tilanteesta.

Copen mukaan Araújo kykeni liikuttamaan kättään ambulanssin saapuessa sairaalaan. Barcelonalaistoimittaja Toni Juanmartín mukaan Araújo on tajuissaan ja hänelle tehdään parhaillaan testejä sairaalassa. Barcelonan julkaiseman tiedotteen mukaan toppari kärsii aivotärähdyksestä.