Ranskalaislehti L’Équipe kirjoittaa, että PSG:stä tämän kauden päätteeksi lähtevää Mauricio Pochettinoa houkutellaan takaisin La Ligaan. Lehden mukaan Athletic Bilbao on kiinnostunut argentiinalaisvalmentajan palveluksista.

Pochettino oli aiemmin tyrkyllä myös manchester Unitediin, mutta United valitsi uudeksi käskyttäjäkseen Erik ten Hagin. Nyt Athletic Bilbao on kuitenkin ollut häneen jo yhteydessä työtarjouksen tiimoilta.

Athleticia on valmentanut Marcelino viimeisten puolentoista kauden ajan. Espanjalaisen sopimus kuitenkin päättyy tähän kauteen eikä sitä ole vielä jatkettu. Näyttää vahvasti siltä, ettei jatketakaan, sillä Athleticia kiinnostaa nyt Pochettino.

La Liga on 50-vuotiaalle Pochettinolle jo tuttu sarja, sillä hän aloitti valmentajauransa Espanyolissa, luotsaten barcelonalaisjoukkuetta kolmen kauden ajan vuosina 2009-2012. Pochettino myös pelasi valtaosan urastaan Espanyolissa.

Vuodet 2013-2019 hän vietti Valioliigassa valmentaen ensin Southamptonia ja sitten Tottenhamia. Valmentajauransa ensimmäisen mestaruuden Pochettino voitti tällä kaudella PSG:ssä. Jo viime kaudella heltisi Ranskan Cupin voitto.