Erling Braut Håland siirtyy hyvin todennäköisesti kesällä Borussia Dortmundista Manchester Cityyn.

Håland on jo läpäissyt Manchester Cityn lääkärintarkastuksen ja sopinut seuran kanssa palkastaan. Manchester Cityn on määrä julkaista Hålandin hankinta vielä tällä viikolla.

AS:n mukaan Håland seurasi viimeiseen asti Real Madridin liikkeitä. Håland olisi halunnut siirtyä Real Madridiin, mutta seura olisi ollut valmis hankkimaan hänet vasta vuoden kuluttua. Dortmund oli jo hyväksynyt sen suunnitelman, mutta Håland ei halunnut pelata ensi kautta Saksassa ja halusi siirtonsa läpi jo tänä kesänä.

Real Madrid on Kylian Mbappén kintereillä, eikä AS:n mukaan siten voinut keskittyä Hålandiin tänä kesänä. Lehden mukaan Håland ilmoitti Real Madridille olevansa valmis siirtymään seuraan, jos Real Madrid tekisi hänelle tarjouksen.

SER:n mukaan Håland halusi tosin sisällyttää sopimukseensa 150 miljoonan euron ulosostopykälän, joka olisi aktivoitavissa toisen kauden jälkeen, jotta hän voisi lähteä halutessaan muihin maisemiin. Real Madrid ei suostunut vaatimukseen.