Sevilla on jo lähes sinetöinyt paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Se nousi sunnuntaina lisäajalla 1-1-tasapeliin Villarrealin vieraana, ja kasvatti etumatkansa Real Betisiin seitsemään pisteeseen, kun molemmilla on kolme ottelua pelaamatta. Vaikka saman kaupungin Real Betis voittaisi kaikki loput pelinsä, olisi Sevillalla siis silti varaa jopa hävitä kaksi peliä, ja selviytyä vain yhden pelin voittamalla neljän parhaan joukkoon.

Ottelun hahmo oli Sevillan ranskalaistoppari Jules Koundé, joka teki maalin molempiin päihin. Koundén onneksi hänen 54. minuutilla omaan verkkoon puskema nolo oma maali hylättiin VAR-tarkistuksen jäkeen, koska tilanteen rakentelussa oli Villarrealin paitsio.

Villarreal siirtyi johtoon 84. minuutilla Giovani Lo Celson ensimmäisellä maalilla Villarrealin paidassa, ja ensimmäisellä sitten syyskuun. Täyttä kolmen pisteen pottia ei Lo Celson kuivan kauden päättyminen kuitenkaan Villarrealille tuonut, sillä Koundé laittoi kulmapotkusta irtopallon maaliin lisäajan viidennellä minuutilla ja tasoitti loppunumeroiksi 1-1.

Maali oli 23-vuotiaalle Jules Koundélle tämän kauden toinen La Ligassa ja kaikki kilpailut huomioituna kolmas. Hänen on huhuttu siirtyvän ensi kesänä Chelseaan, mutta muitakin seuroja on miehen perässä.