Kylian Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesäkuun lopussa.

Osapuolet eivät ole edelleenkään allekirjoittaneet uutta jatkosopimusta, vaikka mediatietojen mukaan jatkosopimus saattaa olla sittenkin mahdollinen vaihtoehto.

Arvostettu espanjalaislehti El País kertoo Mbappén olevan pettynyt Real Madridin puheenjohtaja Florentino Péreziin.

Mbappé haluaisi nimittäin saada Real Madridissa kuvaoikeutensa sataprosenttisesti itselleen. Pérezin aikakaudella Real Madridin pelaajat saavat noin 50 prosenttia kuvaoikeuksistaan itselleen. Toinen puolikas menee seuran taskuun. Real Madridin Mbappélle tekemässä tarjouksessa seura haluaa puolet pelaajan kuvaoikeuksista itselleen. Se ei miellytä lainkaan Mbappéa.

PSG on sen sijaan tarjonnut Mbappélle sata prosenttia kuvaoikeuksista, ja lehden mukaan Mbappé harkitsee sen vuoksi allekirjoittavansa jatkosopimuksen pariisilaisseuran kanssa.

Mbappén on määrä tehdä pian päätös tulevaisuudestaan. PSG on tarjonnut hänelle kaksivuotista jatkosopimusta, jonka aikana Mbappé tienaisi palkka ja allekirjoitusbonus mukaan luettuna nettona yhteensä noin 200 miljoonaa euroa.