Barcelona etsii ensi kaudeksi maalinälkäistä ykköshyökkääjää. Huhuissa on pyöritelty Erling Braut Hålandin ja Robert Lewandowskin kaltaisia huippunimiä, ja viime viikolla joukkoon lisättiin myös Chelsean belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku.

Kaikkia ei ajatus Lukakusta Barcelonan pelipaidassa miellytä. Italialainen kulttihyökkääjä Antonio Cassano esitti uhkauksen, että hänen osaltaan Barcelonan seuraaminen loppuisi siihen.

– Olen rakastunut Barcan filosofiaan, mutta jos he hankkivat Lukakun, en katso enää peliäkään, myös Real Madridissa uransa aikana pelannut Cassano latasi Bobo TV:llä.

Cassanon mielestä Lukakun tilastot tältä kaudelta ovat hyvin heikot, vaikka kilpailutilanne joukkueessa on vaatimaton ja hän on yksi seuran historian kalleimmista hankinnoista. Lukaku on tehnyt tällä kaudella viisi maalia 23 valioliigaottelussa ja kaksi osumaa kuudessa Mestarien liigan pelissä. Cassano pitää belgialaista sopimattomana Xavin joukkueeseen, koska ”hän ei pysty antamaan edes kolmea syöttöä peräkkäin omille”.

Kovin helposti Barcelona ei Lukakua hankkisikaan. Sekä miehen siirtosumma että palkka olisivat verrattain korkeita, ja lisäksi hänestä ovat kiinnostuneita muun muassa Bayern München, AC Milan ja Inter. Joidenkin lähteiden mukaan Barcelonan edustajat ovat kuitenkin jo tavanneet Lukakun agenttia Federico Pastorelloa.

Lähde: Sport