Sevilla joutunee uudistamaan puolustustaan toden teolla kesällä.

Jules Koundé ja mahdollisesti myös Diego Carlos jättävät seuran. Koundé halusi lähteä viime kesänä ja Carlos tammikuussa, mutta lopulta Sevilla ei suostunut myymään kumpaakaan. Koundé ja Carlos kuuluvat Sevillan ehdottomiin avainpelaajiin.

AS:n mukaan Sevilla tiedostaa menettävänsä ainakin yhden topparin kesällä – joko Koundén tai Carlosin.

Lehti kertoo Sevillan olevan tosissaan Victor Nelssonin kintereillä.

23-vuotias toppari edustaa Galatasarayta ja kuuluu turkkilaisjätin tärkeimpiin pelaajiin. Nelsson pelaa Tanskan A-maajoukkueessa. Myös muut Euroopan suurseurat ovat hänen perässään. Nelsson ei ole toistaiseksi päättänyt, minne hän siirtyy kesällä, mutta joka tapauksessa hän jättää Galatasarayn. Se on jo selvää.

Sevillalla ei ole rahasta pulaa kesällä, sillä jos se myy niin Koundén kuin Carlosinkin, saa seura tililleen yli sata miljoonaa euroa.