Villarreal ottaa keskiviikkoiltana mittaa Liverpoolista Mestarien liigan välierien avausosassa Anfieldilla.

Villarreal lähtee ottelupariin jälleen selvänä altavastaajana, vaikka se on jo pudottanut Juventuksen ja Bayern Münchenin Mestarien liigasta.

AS haastatteli Villarrealin Pau Torresia. Raúl Albiolin kanssa suorastaan loistavan topparikaksikon muodostava Pau on Villarrealin oma kasvatti ja ehdoton avainpelaaja.

Pau tiedostaa, ettei Villarreal lähde suosikkina Liverpoolin kimppuun.

– Kyseessä on vastustaja, joka on hyvin tunnettu pelitavastaan. Heillä on hyökkääjiä, jotka juoksevat hyvin tyhjään tilaan. He ovat sisäistäneet sen pelitavan täysin. Liverpoolilla on käytännössä maailman parhaat pelaajat. Lisäksi he voittivat helposti Manchester Unitedin ja kaatoivat myös Manchester Cityn. Silti me sopeudumme hyvin kaikkiin vastustajiin, jotka kohtaamme tässä kilpailussa.

– Mielestäni Bayern käytti suurempaa määrää pelaajia hyökkäyksissään. Liverpool hyökkää suoraviivaisemmin. Pallonriiston jälkeen hyökkääjät lähtevät heti juoksemaan tyhjään tilaan. Luvassa on erilainen ottelu. Meidän on kontrolloitava tiloja, kun he hallitsevat palloa. Liverpoolilla on loistavia syöttäjiä keskikentällään ja laitapuolustuksessaan. Meidän on saatava avausosasta hyvä tulos voidaksemme unelmoida finaalista.

Pau vakuuttaa Villarrealin lähtevän Liverpoolin kimppuun yllätys mielessään.

– Liverpool on tämän otteluparin selvä suosikki, sillä he ovat loistavassa iskussa. Aluksi vaikuttaa siltä, ettei he pelaa hyvää ottelua, mutta sitten he rankaisevat sinua ensimmäisestä virheestäsi. Meidän on tiedettävä, kenet kohtaamme, eikä siinä ole mitään pahaa myöntää, että vastustaja on voittajasuosikki. Mutta niin Juventus ja Bayernkin olivat. Olemme täällä tehdäksemme töitä ja uusia yllätyksiä.