Barcelona on Sport-lehden tietojen mukaan hankkimassa kesän aikana vähintään 6–7 uutta pelaajaa.

Maalivahtiosastolta Neto on lähdössä, ja seura saattaa hankkia uuden kirittäjän Marc-André ter Stegenille.

Toppareista ovat jatkamassa Gerard Piqué, Eric Garcia ja Ronald Araújo, ja uutena nimenä miehistöön on liittymässä ainakin Andreas Christensen Chelseasta. Clément Lenglet, Samuel Umtiti ja Óscar Mingueza ovat sen sijaan lähtökuopissa.

José Gayàn saapuminen on Sportin mukaan epätodennäköistä, ja uusi vasen laitapuolustaja saattaa tulla joukosta Javi Galán, Alex Telles, Álex Grimaldo, Nicolás Tagliafico ja Álex Moreno. Oikeaksi laitapuolustajaksi Barcelona kaavaili César Azpilicuetaa, mutta se voi jäädä haaveeksi.

Keskikentälle päävalmentaja Xavi haluaa kuusi pelaajaa – ja ne häneltä jo löytyvät Sergio Busquetsissa, Gavissa, Pedrissä, Nico Gonzálezissa, Frenkie de Jongissa ja Franck Kessiéssä.

Sport kertoo, että hyökkäykseen odotetaan kahta uutta nimeä. Barcelona on erittäin kiinnostunut Leedsin laiturista Raphinhasta, mutta siirtosumman sopiminen ei välttämättä ole helppoa.

Erling Braut Håland ei näillä näkymin ole tulossa, joten kärkeen katalonialaiset haluaisivat Bayern Münchenin kokeneen Robert Lewandowskin, joka voisi olla irrotettavissa 40 miljoonalla eurolla.

Barcelonan suunnitelmat riippuvat siitä, pystyykö se operoimaan taloudellisen reilun pelin sääntöjen rajoissa ja onnistumaan pelaajamyynneissään.