Betis voitti lauantai-iltana Copan mestaruuden, kun se kaatoi Valencian lopulta rangaistuspotkukilpailussa. Lue lisää täältä.

Pokaali oli Betisille ensimmäinen 17 vuoteen.

Betisin avainpelaaja Nabil Fekir oli luonnollisesti hyvin onnellinen voitetun finaalin jälkeen.

– Unohtumaton ilta. Tätä on vaikea kuvailla, mutta kaikki ovat onnellisia. Kun pelataan finaalia, tiedän, miten paljon näissä otteluissa on intensiteettiä ja osasin odottaa sitä, miten paljon minua potkitaan jaloille. Tämä ei ollut paras ottelumme, mutta onneksi voitimme. On aina hienoa voittaa pokaaleja. Olen hyvin ylpeä ollessani osa Betisiä.

Borja Iglesias muistutti olevansa onnellinen Betis-legenda Joaquínin puolesta.

– Ajattelimme tämän vuoden olevan se oikea meille ja niin lopulta olikin. Olen todella onnellinen. Tein kaikkeni voittaaksemme ottelun. Tämä on niin hienoa. Halusimme todella voittaa tämän Copan. Olen hyvin onnellinen Joaquínin puolesta.

Joaquínilta tiedusteltiin, päättyykö ura Copan pokaaliin. 40-vuotias Joaquín on pelannut Betisissä vajaat 450 ottelua. Sopimus päättyy kesällä.

– Nyt nautin tästä hetkestä. Olemme Copan mestareita. Tämä kuuluu kaikille niille, jotka tukevat meitä. Valmentajille, kokeille, tarjoilijoille. Kaikki he ovat yhtä tärkeitä kuin me pelaajat.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
🏆🙌💚

Guarden este momento para siempre. 𝑪𝑨𝑴𝑷𝑬𝑶𝑵𝑬𝑺.

#BetisAlé