Barcelonan keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong on ollut jo pitkään useiden Euroopan huippuseurojen kiinnostuksen kohteena.

24-vuotiaan hollantilaispelaajan aika Barcelonassa ei ole sujunut odotusten mukaisesti, joka on nostattanut huhuja sen suhteen, olisiko hän halukas vaihtamaan seuraa. Siirtohuhut ottivat lisää tuulta alleen viime joulukuussa, kun de Jongin isä paljasti, että viisi seuraa, muun muassa Bayern München ja Manchester United ovat tiedustelleet keskikenttäpelaajan tilannetta.

Sport kertoi aiemmin tänä vuonna, että Barcelonan päävalmentaja Xavi pitää de Jongia tärkeänä palasena projektissaan. Lehden mukaan myös de Jong on halukas jatkamaan Barçassa vielä pitkään – nimenomaan Xavin alaisuudessa.

Siirtohuhut de Jongin ympärillä ovat kuitenkin nousseet pinnalle sen jälkeen, kun Manchester United tiedotti, että ensi kaudesta alkaen seuran managerina toimii Erik ten Hag.

Ten Hag ja de Jong työskentelivät yhdessä Ajaxissa vuosina 2017-19, ja Sportin mukaan ten Hag haluaisi entisen luottopelaajansa mukanaan Manchester Unitediin. Siirron todennäköisyys on lähtökohtaisesti pieni, muttei kuitenkaan täysin poissuljettu.