Philippe Coutinho siirtyi tammikuussa Barcelonasta lainalle Aston Villaan.

Coutinho ei kuulunut Barcelonan tai Xavin suunnitelmiin ja peliaika Kataloniassa jäi vähäiseksi. Coutinho aloitti Aston Villassa upeasti, mutta sittemmin peliesitykset ovat jättäneet hieman parantamisen varaa.

Aston Villalla on Coutinhon lainasopimuksessa mukana 40 miljoonan euron osto-optio, mutta seura ei ole vielä päättänyt, aikooko se käyttää sitä.

Englantilaismedia uutisoi aiemmin tällä viikolla siitä, että Coutinhon agentit tapaavat Barcelonan seurajohdon keskustellakseen pelaajan tulevaisuudesta. Barcelona haluaa myydä hänet kesällä 40 miljoonalla eurolla – oli se sitten Aston Villaan tai muualle.

Sportin mukaan Newcastle on halukas hankkimaan Coutinhon 40 miljoonalla eurolla. Newcastle on jo ilmoittanut Coutinhon agenteille olevansa valmis pitämään pelaajan palkkatason samanlaisena kuin tällä hetkellä.

Newcastlesta tuli syksyllä omistajanvaihdoksen myötä maailman rikkain jalkapalloseura. Se hankki tammikuussa lukuisia pelaajia säilyttääkseen sarjapaikkansa ja näyttää onnistuneen siinä.