Mundo Deportivo tietää kertoa, että Barcelona on kiinnostunut Manchester Cityn hyökkääjästä Gabriel Jesusista.

Barcelonan kesän tavoitteena on löytää ysipaikalle vahvistusta. Katseet ovat suuntautumassa Manchesteriin, jossa myös etsitään vahvistuksia ysipaikalle.

Mikäli City saa hankittua uuden hyökkääjän, olisi Jesus mahdollisesti ostettavissa. City on ollut jo pitkään kiinnostunut Borussia Dortmundin Erling Hålandista. Hålandin siirto saattaisi käynnistää dominoefektin, jonka seurauksena Jesus saattaisi katsoa uusia vaihtoehtoja.

Jesus on jäänyt tälläkin kaudella vähemmälle peliajalle Pep Guardiolan alaisuudessa. Jesus on pelannut Valioliigaa 23 ottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia ja kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. Jesus siirtyi Palmeirasista Man Cityyn vuonna 2017, jolloin City maksoi hyökkääjästä 32 miljoonaa euroa.