Anthony Martial siirtyi tammikuussa Manchester Unitedista lainalle Sevillaan.

Laina on ollut toistaiseksi valtava epäonnistuminen. Martial on kärsinyt loukkaantumisista ja kunnossa ollessaan peliesitykset ovat olleet heikkoja.

Marcan mukaan on mahdotonta, että Martial jäisi ensi kaudeksi Sevillaan. Lainassa ei ole osto-optiota, mutta Sevilla olisi tiettävästi voinut halutessaan neuvotella Manchester Unitedin kanssa pysyvästä siirrosta. Lehden tietojen mukaan se ei tule tällä hetkellä kuuloonkaan.

Hyökkääjä on päässyt kentälle 11 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä yksi maali ja maalisyöttö.

– Ikävä kyllä on vaikea analysoida Martialin peliesityksiä, kun hän on ollut loukkaantuneena ja nyt hän loukkaantui taas. En sulje jatkoa pois, mutta sen suhteen meillä on paljon puhuttavaa pelaajan kanssa kauden jälkeen, Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi totesi.

Manchester United myynee Martialin suurella summalla toiseen englantilaisseuraan kuluvan kauden jälkeen.