Yksi Eurooppa-liigan neljästä semifinalistista ratkaistaan perjantaina Camp Noulla, kun Eintracht Frankfurt haastaa kotijoukkue FC Barcelonan. Saksassa pelattu avausosa päättyi 1-1-numeroihin, joten ottelupari jäi vielä täysin auki.

Camp Nou on monille jalkapallon ystäville satumainen pyhättö,. mutta Eintracht Franfurtin maalivahti Kevin Trapp koki stadionilla yhden pahimmista painajaisistaan. Saksan maajoukkueessakin usein nähty maalivahti nimittäin pelasi PSG:n maalilla viisi vuotta sitten, kun Barca nousi ikimuistoisella 6-1-voitolla jatkoon Mestarien liigassa, hävittyään avausosan Pariisissa 0-4.

Barcelona johti peliä 3-1 puoli tuntia ennen loppua, mutta kiri oli vielä kolmea maalia vaille valmis. Mahdottomasta tuli kuitenkin mahdollista, kun Neymar ohitti Trappin kahdesti ja Sergi Roberto yllätti lisäajalla saksalaisen vielä kerran.

Sergi Roberto ei torstaina pelaa, sillä hän toipuu yhä loukkaantumisesta. Trapp sen sijaan on luonnollisesti Frankfurtin maalilla, kuten on ollut käytännössä koko kauden.

Lähde: Sport