Jos oli Manchester Cityn ja Atlético Madridin välinen ensimmäinen puolivälieräkohtaaminen tylsä, niin samaa ei voi sanoa Wanda Metropolitanolla pelatusta toisesta osaottelusta. Maaleja ei nähty, mutta maalipaikkoja paljon enemmän. Varsinaisesti ottelussa puhuttivat kuitenkin todella kuumina käyneet tunteet.

Etenkin Atlético Madrid pelasi todella kovaa ja provosoi Cityn pelaajia ensimmäisen ottelun tapaan. Pelin lopussa Citykin alkoi pelata aikaa, kieriskellä maassa ja viivytellä pelin jatkamista, syöttäen tavallaan Atléticolle omaa lääkettään. Lisäaikaa pelattiinkin yli 12 minuuttia.

Avausjakson puhuttanein tilanne oli raju ilmakaksinkamppailu Felipen ja Phil Fodenin välillä. Felipen olkapää tärähti rajusti Fodenin takaraivoon, ja englantilainen löi lisäksi ohimonsa nurmikkoon holtittomasti maahan pudotesaan. Foden jatkoi peliä noin kolme minuuttia kestäneiden hoitotoimien jälkeen. Felipe puolestaan selvisi vielä tästä tilanteesta varoituksetta, mutta lappu nousi hänelle vähän myöhemmin Kevin De Bruynen sääntöjen vastaisesta taklaamisesta.

Kunnolla tunteet kuumenivat 90. peliminuutin lähestyessä. Felipe taklasi jälleen rajusti Fodenia sivurajan tuntumassa. Foden kieri maassa takaisin kentän puolelle, ja Stefan Savic retuutti hänet pelipaidasta ulos kentältä. Tämän jälkeen torikokoukseen liittyi kymmeniä muita, ja kaaos oli valmis. Kentällä olleiden pelaajien lisäksi nahinaan osalistui molempien joukkueiden vaihtopelaajia sekä valmennustiimin jäseniä.

Lyöntejä käsirysyssä ei ilmeisesti vaihdettu, mutta tönimistä ja verbaalista viestintää varmasti. Luultavasti rumimman tempun suoritti Savic, joka veti Jack Grealishia tukasta. Savic ja Manchester Cityn Nathan Aké saivat kahakan yhteydessä varoituksen.

Lisäksi lappu nousi myös Felipelle, jolle toinen kortti merkitsi ulosajoa. Brassipuolustaja ei sulattanut tuomiota lainkaan, vaan raivosi saksalaistuomari Daniel Siebertille ja potkaisi jotain (kenties vesipulloa) matkalla pukukoppiin. Lopulta Felipe nähtiin vielä seuraamassa ottelun loppua kentän laidalla.

Pitkä lisäaika ei ollut erityisen kaunista katsottavaa. Pian lappu nousi myös Atléticon valmentaja Diego Simeonelle, joka antoi erotuomarille sarkastiset aplodit.

Vielä päätösvihellyksen jälkeen pelaajatunnelissakin pelaajilla läikkyi yli. Atléticon ja Cityn joukkueet astelivat samaan aikaan portaita ylös, vain kaide joukkueiden välissä. Etenkin Savic huuteli Cityn pelaajille edelleen, ja pelikaverien piti pidätellä häntä, jottei hän olisi käynyt Cityn pelaajien kimppuun. Sime Vrsaljko puolestaan heitti vesipullon Cityn delegaation jäsenten päälle.

Carrusel Deportivon mukaan tunnelissa tarvittiin poliisia pitämään pelaajat erossa toisistaan. Nähtäväksi jää, millaisia seurauksia hulinoista mahdollisesti koituu.

Lähde: AS

SPORTbible

@sportbible
Footage of Atletico Madrid and Manchester City players in the tunnel after... 😳

SPORTbible

@sportbible
Savic and Grealish reportedly clashing in the tunnel and the police have sprinted in there! 😱