Atlético kohtaa keskiviikkona Kevin De Bruynen Manchester Cityn Metropolitanolla Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa. Manchester City voitti avausosan De Bruynen maalilla 1-0.

AS:n mukaan De Bruynella oli mahdollisuus siirtyä aikoinaan Atléticoon. Elettiin loppusyksyä 2013. De Bruyne oli jäänyt hyvin pienelle vastuulle Chelseassa. Chelsea oli antanut pelaajalleen luvan etsiä itselleen lainaseuran.

De Bruyne tapasi agenttiensa kanssa Atléticon seurajohdon Madridissa. Atlético teki De Bruynelle lainasopimustarjouksen ja Chelsea oli jo ehtinyt näyttää vihreää valoa siirrolle. De Bruynen maajoukkuetoverit Thibaut Courtois ja Toby Alderweireld pelasivat silloin Atléticossa.

Lopulta lainasiirto kaatui siihen, ettei De Bruyne ollut satavarma saamansa roolin ja peliajan suhteen. Diego Simeone luotti silloinkin Kokeen ja seurassa pelanneeseen Arda Turaniin, joiden ohittaminen nokkimisjärjestyksessä ei ollut yksinkertaista.

De Bruyne siirtyi lopulta Wolfsburgiin ja Atlético voitti samaisella kaudella La Ligan mestaruuden ja eteni sensaatiomaisesti Mestarien liigan finaaliin.