Villarreal pelaa tiistai-iltana kenties koko seurahistorian suurimman ottelunsa, kun se kohtaa Bayern Münchenin vieraskentällä Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa. Villarreal voitti avausosan 1-0.

Villarreal oli avausosassa huomattavasti parempi ja olisi voinut voittaa ottelun usealla maalilla.

Joukkueen ykköskärki Gerard Moreno tiedostaa, mitä tiistain ottelu merkkaa koko seuralle.

– Huominen ottelu on yksi seurahistorian suurimmista ja tärkeimmistä. Kilpailemme ja taistelemme Bayernia vastaan. Odotan hyvin vaikeaa ottelua. Kummatkin saavat omat paikkansa. Odotan Bayernin vaativan meiltä valtavasti. Siitä tulee todella vaikea ottelu ja erilainen verrattaessa avausosaan.

Morenon mukaan Bayern on edelleen suosikki menemään otteluparista jatkoon.

– Odotan sellaista Bayernia, joka pelaa paikasta välieriin. He ovat edelleen suosikkeja ja senkin vuoksi odotamme parasta mahdollista Bayernia. Olemme jo nähneet, mihin he kykenevät.

Villarrealin Unai Emery on niittänyt mainetta europeleissä etenkin yksittäisissä ottelupareissa. Villarreal voitti viime kaudella hänen alaisuudessaan sensaatiomaisesti Eurooppa-liigan mestaruuden. Emery tietää, miten Bayern kaatuu.

– Meidän on tiedettävä ottelun jokaisella hetkellä, mitä milloinkin on tehtävä. Meidän on tiedettävä, milloin meidän on kärsittävä ja puolustettava pitkiä aikoja. Meidän on tehtävä se luonnollisella tavalla. Meidän on myös onnistuttava pitämään palloa ja hallitsemaan sitä omilla taidoillamme ja vahvuuksillamme.

– Luvassa on varmasti hyvin erilainen ottelu verrattaessa Juventus-otteluparin jälkimmäiseen osaan tai tämän otteluparin avausosaan. Tästä tulee sitäkin vaikeampaa. Meidän on oltava parempia toisessa osassa kuin ensimmäisessä. Meidän on pysäytettävä heidät puolustuksessamme ja oltava vaarallisia hyökkäyspäässä.